Kauppa- ja toimitusehdot

Käytettäessä Lamus Oy:n ylläpitämää verkkokauppaa asiakas sitoutuu kauppa- ja toimitusehtojen noudattamiseen.


Palvelun käyttöoikeutettuja ovat kaikki 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt Suomessa.


Rekisteriseloste
Henkilötietolain ( 523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste.


Rekisterinpitäjä
Lamus Oy
Koveronnumentie 2
23800 Laitila
Y-tunnus: 0547755-3


Rekisteriasioita hoitava henkilö
Toimitusjohtaja Hannu Lahdenperä
e-mail: info@lamus.fi


Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus
Lamus Oy:n asiakasrekisterin ylläpito sekä asiakastilausten käsittely, tallentaminen ja ylläpito.


Rekisterin sisältö
Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: asiakkaan nimi, katuosoite, postinumero,
postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite.


Tietojen luovutus
Lamus Oy ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.


Rekisterin suojaus
Lamus Oy:n asiakasrekisterin käyttöön ovat oikeutetut vain ne henkilöt yrityksen sisällä, joiden työtehtävien suorittamiseksi rekisterin käsittely on tarpeellista. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.


TILAAMINEN
Tuotteita tilattaessa sinun tulee antaa kaikki vaadittavat yhteystietosi. Tuotteet tilataan verkkokaupassa
siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Sitova tilaus syntyy kun tilaaja saa tilauksestaan
tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa ilmenee tilattujen tuotteiden toimitusaika ja saatavuus.
Lamus Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.


MAKSUTAVAT
Voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålands Banken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Visa ( Nets), Master Card (Nets), American Express (Nets), Oma Säästöpankki


Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


TOIMITUKSET
Tilaukset pyritään toimittamaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Tilaustuotteissa arvioitu toimituspäivä ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Toimitusaika tilaustuotteile on 4-5vkoa ja varastotuotteille 1-2 vkoa. Toimitustapoina käytämme Postia, Matkahuoltoa, sekä tilanteen vaatiessa
kaukokiitoa. Nouto tehtaalta on maksuton. Toimitukset yli 100€ ovat maksuttomia Suomessa. Suoritamme kotiinkuljetuksia pääkaupunkiseudun alueella. Lamus Oy vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

PALAUTTAMINEN
Lamus Oy:n asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee kaikkia tuotteitamme, lukuun ottamatta mittatilaustuotteita. Palauttamisesta tulee aina ilmoittaa ensin Lamus Oy:hyn, info@lamus.fi Palauttaminen on maksutonta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa, sekä siinä kunnossa kun se on vastaanotettu. Palautettavan tuotteen tulee sisältää kaikki osat, käyttö- sekä hoito-ohjeet. Tuote, joka on koottu vastaanottajan toimesta, esim. pöytään,
tuoliin tai jakkaraan on ruuvattu jalat paikoilleen siten että kiinnittämisestä on jäänyt jäljet kannen tai istuimen alapintaan tai mikä tahansa havaittava kokoamisesta aiheutunut muutos tuotteessa aiheuttaa täysin palautusoikeuden raukeamiseen.


KULJETUKSESSA TAI LÄHETYKSESSÄ VAURIOITUNUT TUOTE
Tarkasta aina tuote ennen sen vastaanottamista. Jos havaitset tuotteen vahingoittuneen tee siitä ilmoitus kuljettajalle. Tee vaurioituneesta tuotteesta heti vahinkoilmoitus. Jos toimitus on tapahtunut siten, että välitöntä reklamaatiota ei voi antaa, toimi seuraavasti: Ota vaurioituneesta paketista sekä
tuotteesta valokuva ja lähetä kuvat sekä tiedot lähetyksestä asiakaspalveluumme info@lamus.fi. Teemme puolestasi kuljetusreklamaation. Lähetämme sinulle uuden tuotteen mahdollisimman nopeasti rikkoutuneen tilalle.
 

HINNAT
Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuote myydään sille verkkokauppasivuilla ilmoitetulla hinnalla.
Lamus Oy pidättää itsellään oikeuden olla myymättä tuotetta ilmoitetulla hinnalla jos hintaan kohdistuu tekninen virhe tai tuotteen hankintahinta on muuttunut.
Lamus Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa mitä tahansa kauppa- tai toimitusehtoa siitä palvelun välityksellä ilmoittamalla. Palvelun käyttäminen on ehtojen hyväksymisen vahvistus käyttäjän puolelta.